Autobrand in Leiden, vuur alleen bij de voorwielen

LEIDEN – Op zondagochtend is er brand uitgebroken in een auto aan de Ravenhorst in Leiden. Het opmerkelijke aan deze brand was dat er alleen vuur was bij de voorwielen.

De brandweer was snel ter plaatse en kon dankzij de snelle inzet voorkomen dat de rest van de auto ook vlam vatte. Hierdoor bleef de schade enigszins beperkt. Tevens kon men door het vlugge optreden voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere voertuigen.

Op dit moment wordt uitgegaan van brandstichting. Er wordt daarbij vermoed dat er aanmaakblokjes bij de banden zijn gebruikt. De politie heeft de brand in onderzoek.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten