Het volgen van de navigatie eindigt in de sloot

VALKENBURG – Een vrouw wilde op zondagochtend keren met haar voertuig. Dit deed ze op de Duyfraklaan in Valkenburg en volgde daarbij haar navigatie. Echter gaf het hulpmiddel aan dat ze op een bepaalde plek kon rijden, maar dat kon achteraf gezien toch niet: de rit eindigde daardoor in de sloot.

De bestuurster bleef ongedeerd en had hooguit natte voeten. Een berger is gekomen om de auto uit de sloot te trekken en af te kunnen voeren.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten