Lantaarnpaal omver gereden op de Goudse Houtsingel

GOUDA – Een kleine ravage bleef op zondagmiddag achter op de Goudse Houtsingel in Gouda. Bij de Achterwillensebocht ramde een auto een lantaarnpaal en kwam aan de overzijde tot stilstand tegen/op een trottoirband.

De bestuurder is nog gecontroleerd door de ambulancedienst, maar al snel bleek dat vervoer naar het ziekenhuis niet nodig was. Een rijstrook was tijdelijk dicht na het ongeval, welke door nog onbekende oorzaak is gebeurd. De lantaarnpaal is verwijderd en zal op een later tijdstip vervangen gaan worden.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten