Gewonde en flinke file na ongeval met vier voertuigen op de N207 bij Gouda

GOUDA – Op de Kanaaldijk (N207) bij Gouda is op donderdag tijdens de avondspits een ongeluk gebeurd. Hierbij waren drie personenauto’s en een bestelbus met aanhanger betrokken.

De bestuurster van het achterste voertuig raakte door het ongeval gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. Alle andere inzittenden van verschillende voertuigen bleven ongedeerd. Na het ongeval ontstond er een kleine verkeerschaos; de weg was dicht voor bestuurders die Gouda wilden verlaten. Hierdoor kwam al snel een file die de Korte Akkeren inging. Ook Gouda in had last van het ongeval: er stond op een gegeven moment een file met een vertragingstijd van een half uur vanaf de Coenecoopbrug.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. Twee bergers hebben de meeste voertuigen meegenomen. Alleen de voorste auto kon op eigen kracht zijn weg weer vervolgen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten