Hoog bejaarde man omgekomen bij woningbrand in Voorschoten

VOORSCHOTEN – Bij een uitslaande woningbrand aan de Hooghkamer in Voorschoten is de bewoner overleden. De brand, die werd opgeschaald naar middelbrand, woedde in de nacht van donderdag op vrijdag.

De bewoner zou een hoog bejaarde zijn; volgens de politie was hij geboren in 1923. De brandweer betrad na aankomst zo snel mogelijk de woning en vond daar de man. Men had ongeveer een uur nodig om de brand onder controle te krijgen, waarna er ook nageblust moest worden. De woning raakte zwaar beschadigd. Op de bewoner na zijn er geen andere slachtoffers gevallen. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten