Overleden persoon aangetroffen op station De Vink

LEIDEN – Op NS station De Vink in Leiden is in de nacht van donderdag op vrijdag een overleden persoon aangetroffen. Hierop werd er een groot onderzoek ingesteld.

Tot aan de vinding van het slachtoffer reden de treinen nog, maar dat is na het aantreffen stilgelegd. Ook het station zelf ging dicht. Er wordt vermoed dat de overledene een aanrijding heeft gehad met een trein, maar voor zekerheid moet het onderzoek worden afgewacht.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten