Cursist van motorrijles onderuit op de Coenecoop

WADDINXVEEN – Op zaterdagmiddag liep de rijles op de motor voor een cursist niet goed af. Op de Coenecoop in Waddinxveen ging de motor onderuit.

Bij het oprijden van het eigen terrein ging het mis. Daarbij werd ook een geparkeerde auto geraakt. De ambulancedienst is enige tijd bezig geweest om de vrouw te stabiliseren. Nadat dat was gebeurd, werd zij naar het ziekenhuis vervoerd. De precieze toedracht van het eenzijdige ongeval is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten