Politie lost schot bij arrestatie in Boskoop

Boskoop – Vanavond heeft er een grote politie-actie plaatsgevonden in de Boskoopse Snijdelwijk.

Agenten verzamelde zich in de avond op de Snijdelwijklaan, volgens een woordvoerder ging het om een verdachte situatie. Na enige tijd verplaatste alle agenten zich met hun voortuigen naar de Wilgehout. Aldaar heeft de politie één verdachte gearresteerd, bij de arrestatie moest de politie een schot lossen om de man aan te kunnen houden.

Waarvan de man verdacht werd is niet bekend. De recherche doet onderzoek.

Dit item kwam tot stand na een tip via onze WhatsApp tiplijn 0626923930

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten