Één gewonde na kopstaart aanrijding A4 Leiden

Leiden – Vanavond Zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de A4 richting Den Haag bij Leiden.

Ter plaatse had een kleine kopstaart aanrijding plaatsgevonden. Meerdere personen zijn in verschillende ambulances nagekeken maar er hoefde uiteindelijk maar één persoon mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval ontstond er een flinke file.

Foto’s: Jelle Corstens

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten