N461 tijdelijk afgesloten door schoorsteenbrand in Ter Aar

Ter Aar – Aan het einde van de middag is de brandweer uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Westkanaalweg in Ter Aar.

De brandweer heeft met de ramoneur de schoorsteen geveegd om erger te voorkomen.

Ten tijden van de werkzaamheden was de N461 volledig afgesloten. Door de schoorsteenbrand is er rookschade ontstaan in de woning maar er raakte niemand gewond

Foto’s: Josh Wallet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten