Bestelbus volledig uitgebrand, Mercuriusweg Waddinxveen

Waddinxveen – Afgelopen nacht werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Mecuriusweg in Waddinxveen.

Ter plaatse stond en bestelbus volledig in de brand.  Door de brand en het blussen kwam veel rook vrij wat over het industrieterein trok.

Een tweede voertuig werd aangestraald door de brand en beschadigde ook flink. Een berger heeft beide voertuigen meegenomen. De politie onderzoekt de zaak aangezien er in het verleden al meerder voertuigbranden zijn geweest in die omgeving.

Foto’s: Remco Gerritsen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten