Voetganger aangereden door auto op zebrapad in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op donderdagavond is er een ongeval gebeurd op de Zuidplaslaan in Waddinxveen. Op de Zuidplaslaan werd nabij de Mina Druckerhoeve een voetganger aangereden door een auto.

Dit gebeurde op het daar gelegen zebrapad. De vrouw is na de aanrijding lange tijd gecontroleerd door het ambulancepersoneel waarna zij werd vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten