Dronken automobilist belandt in sloot in Hazerswoude Dorp

Hazerswoude Dorp – Donderdagavond is een personenauto in de sloot belandt op de Bentweg. De bestuurder raakte niet gewond maar werd wel aangehouden.

Rond 22.45 uur belandde de auto door nog onbekende oorzaak in de sloot. De bestuurder kon zelfstandig uit zijn auto komen en werd opgevangen bij een naastgelegen woning. Een brandweerduiker heeft de sloot en de auto nog gecontroleerd op eventueel andere slachtoffers maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn.

De ambulancedienst heeft de man gecontroleerd maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis, wel mocht hij mee naar het politiebureau toen bleek dat hij te veel had gedronken. Een bergingsbedrijf zal de auto uit de sloot takelen.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten