Ongeval op de N457 leidt tot vertraging

MOORDRECHT – Op vrijdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de N457 bij Moordrecht. Bij de af- en toerit van de A20 richting Gouda klapten een auto en een vrachtwagen op elkaar.

De bestuurster van de personenauto is langere tijd nagekeken in de ambulance, maar uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. Door het ongeval ontstond er tijdelijk hinder voor het verkeer. Mede door de berging kon men de N457 vanuit Waddinxveen niet richting Moordrecht. Nadat de auto was geborgen en de weg was schoongeveegd, kon deze weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten