Vier meldingen van autobranden in Waddinxveen

WADDINXVEEN – In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de brandweer in totaal vier meldingen van een autobrand in Waddinxveen. Het ging hierbij om de Passage, De Genestetlaan, Sparrengaarde en de Jacob van Lennepstraat. De teller van autobrand in het Gouwedorp ging daarmee van 5 naar 9 deze nacht, geteld vanaf de Kerst

De eerste melding was op de Passage. Hier woedden zelfs twee branden, waarbij ook twee geparkeerde auto’s beschadigd raakten. In totaal ging het hier dus om vier auto’s die als verloren kunnen worden beschouwd.

Later volgden nog de andere meldingen. Op De Genestetlaan ging een auto in vlammen op, maar in de andere straten kon de brandweer voorkomen dat de voertuigen volledig uitbrandden.

Bij alle branden heeft de politie (buurt)onderzoek verricht. Hierbij werden onder meer een hond en de helikopter ingezet.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Passage

De Genestetlaan

Sparrengaarde

Jacob van Lennepstraat

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten