WADDINXVEEN – Na de vier meldingen van een nacht eerder, was er in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een autobrand in Waddinxveen. Deze keer ging het om de Busken Huetlaan. In totaal stonden er twee personenauto’s en één bestelbus in brand.

De brandweer heeft het vuur kunnen doven, maar kon niet meer voorkomen dat de voertuigen zwaar beschadigd raakten. De politie startte direct weer een buurtonderzoek en zette daarbij ook weer een hond in. Ook de recherche was snel ter plaatse. Na de eerdere voertuigbranden gaat men ook hier uit van opzet.

Foto’s: Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten