Voorrangsfout leidt tot gewonde bij ongeval in Alphen

ALPHEN A/D RIJN – Op de kruising van de Magazijnweg met de Handelsweg is op zondagmiddag een ongeval gebeurd. Hierbij waren twee auto’s betrokken.

De bestuurder van de Ford Ka raakte dusdanig gewond dat deze mee moest met de ambulance naar het ziekenhuis. De andere bestuurder bleef ongedeerd. Hoogstwaarschijnlijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval, welke ter plaatse is onderzocht door de politie.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten