Woning op de Ronsseweg vol met rook na vergeten pannetje

GOUDA – Op zondagochtend werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Ronsseweg in Gouda. Er was rook in de woning en al snel stonden meerdere mensen buiten op de brandweer te wachten.

De oorzaak werd al snel gevonden: een vergeten pannetje welke stond aan te branden. De brandweer heeft deze buiten gebracht en vervolgens het pand geventileerd. Hierna konden de bewoners weer terug. Er zijn gewonden gevallen.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten