Moeder en kind naar ziekenhuis na eenzijdig ongeval

Leiderdorp – Bij een ongeval op de Oude Spoorbaan in Leiderdorp is dinsdagavond een auto door een hekwerk gereden.

Het ongeval gebeurde rond half 11. Een personenauto reed door nog onbekende oorzaak door het hekwerk van de Oude Spoorbaan. De inzittenden, een moeder en een baby, zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Naast de ambulancedienst kwam ook de brandweer ter plaatse. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten