Overval op tankstation in Alphen

Alphen aan den Rijn – Een tankstation aan de Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn is donderdagochtend overvallen. De dader, een man, is nog op de vlucht.

Even voor 7.00 uur liep de man, in donkerblauwe kleding, met een blauwe doek voor zijn mond het tankstation binnen. Na de overval is de man gevlucht richting de Herenhof. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en maakte een ruime afzetting.

De forensische opsporing komt ter plaatse sporenonderzoek doen. Tijdens dit onderzoek zal het tankstation gesloten blijven.

Foto’s Josh Walet en Joshua Bos

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten