Veel schade bij botsing op de President Kennedylaan

Alphen aan den Rijn – Vrijdagavond heeft er op de President Kennedylaan nabij de Edelstenensingel een flinke botsing plaatsgevonden, de schade was fors.

Rond 18.35 uur botste er twee personenauto’s op elkaar. Één persoon met nekklachten is ter plekke door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook kwam de brandweer ter plaatse, zij hebben de accu’s van de auto’s ontkoppeld en korrels op de vloeistoffen gegooid die op het wegdek lagen.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten