Gaslucht te ruiken na ontstaan van een lek in Waddinxveen

WADDINNXVEEN – Er hing een gaslucht bij een woning aan de De Visserhoeve waarop de brandweer werd gealarmeerd. Na aankomst was al snel duidelijk dat er inderdaad een gaslucht was.

De brandweer heeft in de voortuin gegraven en zo het lek bloot weten te leggen. Er werd daadwerkelijk gas gemeten. Ook werden er controles uitgevoerd in twee woningen, maar het is onbekend of daar ook gas is gemeten.

Men heeft gezorgd voor een veilige situatie en het vervolgens overgedragen aan Stedin, die het gat heeft gedicht. Zover bekend heeft er niemand zonder gas gezeten. Hoe het lek is ontstaan, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten