Loshangende dakdelen bij nieuw appartementencomplex in Valkenburg

VALKENBURG – Op zaterdagochtend was er een melding van een stormschade aan de Duyfraklaan in Valkenburg. Bij een nieuw appartementencomplex hingen loshangende delen van de dakbedekking.

Met de hulp van de autoladder zijn de losse delen verwijderd en binnen gelegd. Dit zal op een later tijdstip hersteld gaan worden.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten