Winkelcentrum de Baronie ontruimd vanwege brand

Alphen aan den Rijn – Winkelcentrum de Baronie in Alphen a/d Rijn is woensdag deels ontruimd geweest vanwege een brand in de technische ruimte van het winkelcentrum.

Rond 17.20 uur kwamen er vlammen uit een rooster, hierop werd de brandweer gealarmeerd. De toegesnelde BHV heeft de brand kunnen blussen. De brandweer heeft in de technische ruimte en in  diverse winkels nacontroles uitgevoerd.

Na enige tijd werd het sein veilig gegeven en werd het volledige winkelcentrum vrij gegeven.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten