Ravage op de Rijndijk, auto ramt betonnen vuilcontainer

Hazerswoude Rijndijk – Op vrijdagochtend heeft een automobilist een betonnen vuilcontainer geramd op de Rijndijk in Hazerswoude Rijndijk. De automobilist reed aan de verkeerde kant van de vluchtheuvel en klapte vervolgens volop de betonnen container.

Het ongeval gebeurde rond 5.00 uur in de ochtend. De bestuurder is ter plekke door het ambulancepersoneel onderzocht maar bleek niet gewond, wel mocht hij mee met de politie.

Een berger heeft het wrak weg getakeld.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten