Slijterij overvallen in Leiden

Leiden – Slijterij Gall & Gall aan de Hooigracht in Leiden is vrijdagavond overvallen. De politie is een onderzoek gestart.

Rond 21.30 uur vond de overval plaats. Een verdachte, een blanke man van ongeveer 1.70 meter lang, is vervolgens gevlucht richting de Oude Vest. Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek, een groene jas en had hij groene schoenen aan.

Het is niet bekend of er buit is gemaakt bij de overval. De politie roept op de verdachte niet zelf te benaderen maar om 112 te bellen.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten