Grote brand in flat in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Aan het begin van de zaterdagmiddag is er brand uitgebroken in een woning van een flat aan de Peter Zuidlaan in Waddinxveen. Bij de eerste melding had de brandweer al opgeschaald naar middelbrand. Bij het ter plaatse komen schaalde zij zelfs op naar grote brand.

Aanvankelijk werd er gedacht dat er nog iemand binnen was en de brandweer zette dan ook in om zo snel mogelijk een binnenaanval in te kunnen zetten. Echter bleek de woning leeg te zijn. Meerdere woningen werden ontruimd vanwege de brand.

De brand zelf, die gepaard ging met zwarte rook, was redelijk snel onder controle. De oorzaak van de brand is onbekend, maar meerdere buurtbewoners klaagden over het feit dat dit een keer moest gaan gebeuren met de verslaafde die daar zou wonen. Stichting Salvage en Woonpartners Midden Holland kwamen ook ter plaatse om de schade in kaart te brengen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten