Ongeval met drie voertuigen op de Rietschans in Leiderdorp

LEIDERDORP – Op de Rietschans in Leiderdorp is op zaterdagochtend een ongeval gebeurd waarbij drie voertuigen betrokken waren. Naast ambulance en politie werd ook de brandweer opgeroepen.

Uiteindelijk bleek het te gaan om een kop-staart aanrijding en bleek de hulp van de brandweer niet nodig. Eén persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis. Als gevolg van het ongeval werd er één rijstrook afgesloten. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten