Uitslaande brand in schuur aan de Henegouwernesse in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Voor de tweede keer op zaterdag was er in Waddinxveen een brand waar een opschaling noodzakelijk was. ‘s Avonds was het, na in de middag een grote brand aan de Peter Zuidlaan, raak aan de Henegouwernesse. Een brand in een schuur werd opgeschaald naar middelbrand.

Het blussen werd enigszins bemoeilijkt door de harde wind in de polder. Toch kon al vrij snel het sein brandmeester worden gegeven; ongeveer een half uur na de eerste melding. Het betrof een schuur die in brand stond, welke ook nog eens tegen een woning was gebouwd. Niemand is bij de brand gewond geraakt. Over de oorzaak is nog niet bekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten