Opnieuw een voertuigbrand in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Tegen 6 uur in de ochtend werd de brandweer opgeroepen vanwege de zoveelste voertuigbrand in ruim twee maanden tijd in Waddinxveen. In dit geval ging het om de Justus van Effenlaan.

Doordat de brand in een vroegtijdig stadium werd ontdekt, kon de schade beperkt worden tot het interieur van de auto. Ook hier gaat de politie uit van brandstichting, waarvoor ook uitvoerig onderzoek is verricht. Een buurtbewoner wist te melden twee mannen/jongens bij het betreffende voertuig te hebben gezien.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten