Mogelijk geschoten in De Langestraat in Alphen

Alphen aan den Rijn – Aan het begin van de nacht ontving de politie een melding dat een buurtbewoner meerdere schoten had gehoord in De Langestraat in Alphen aan den Rijn. Hierop werd een onderzoek ingesteld.

Rond 1.00 uur kreeg de politie de melding van de gehoorde schoten, direct kwamen zij met meerdere eenheden ter plaatse. Een buurtbewoner had schoten gehoord en vervolgens 112 gebeld. De politie trof op twee voertuigen schade aan die mogelijk door een kogel kwam.

Afgelopen week ontving de politie ook al een melding dat er mogelijk in De Langestraat was geschoten, er is inmiddels een onderzoek gestart.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten