Wèèr een autobrand in Waddinxveen

WADDINXVEEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag was er alweer een autobrand in Waddinxveen. Deze nacht was het raak op de Amalia van Solmstraat. Sinds februari dit jaar is dit de twaalfde brand.

De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. De politie is ook hier gelijk weer begonnen met onderzoek en kon, samen met de brandweer, sporen veilig stellen. Ook hier wordt weer uitgegaan van brandstichting.

Foto’s: Rens den Oude & Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten