Bestuurder vlucht na rammen verkeerslicht in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagochtend rond 8 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising Willem de Zwijgerlaan / Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen. Hierbij werd een verkeerslicht omver gereden door een auto.

De bestuurder nam na het ongeval de benen. Echter kon hij wel opgepakt worden op het moment dat hij bijna thuis was. In welke hoedanigheid de bestuurder is aangetroffen, is onbekend. Ook de oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Door het ongeval kon men geen gebruik meer maken van de Willem de Zwijgerlaan in de richting van de spoortunnel. Mogelijk zullen de verkeerslichten op de kruising tijdelijk buiten gebruik zijn.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten