Brand in schuur aan de Vliet Noordzijde in Rijnsburg

RIJNSBURG – Op zaterdagavond is door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in een schuur / garagebox aan de Vliet Noordzijde in Rijnsburg.

De brandweer was snel ter plaatse en door direct een blussing in te zetten kon erger worden voorkomen. Vervolgens is de schuur leeggehaal en konden alle spullen afgeblust worden.

Foto’s: Wouter Hoeben

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten