Brandweer reinigt wegdek na ontploffen motor van auto in Hazerswoude

HAZERSWOUDE-DORP – Een ontplofte motor zorgde op zondagmiddag voor een melding van een voertuigbrand aan het Westeinde in Hazerswoude.

Al snel bleek dat er geen sprake was van een brand; de motor bleek ontploft te zijn. Het enige wat de brandweer nog kon doen was het schoonmaken van de weg, welke besmeurd was geraakt door olie vanuit het voertuig. Hoe het heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten