Fiesster komt ten val door glad wegdek in Leiderdorp

LEIDERDORP – Op zondagmiddag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp. Hierbij kwam een fietsster ten val, vermoedelijk door het gladde asfalt.

De brandweer kwam om die reden om het asfalt schoon te maken. Echter schijnt dit een terugkerend probleem te zijn. De fietsster is uiteindelijk ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten