Jonge fietsster zwaargewond na aanrijding met auto in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op maandagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Burgemeester Klinkhamerweg in Zevenhuizen. Na de aanrijding tussen een fietsster en een auto werd ook de lifeliner ingezet.

Het ongeval gebeurde op de kruising bij de De Opril. Mede hierdoor kon een brandweerman snel eerste hulp verlenen. De jonge dame raakte zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto bleef fysiek ongedeerd, maar was mentaal erg aangeslagen. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Uit onderzoek moet blijken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten