ZEVENHUIZEN – Op maandagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Burgemeester Klinkhamerweg in Zevenhuizen. Na de aanrijding tussen een fietsster en een auto werd ook de lifeliner ingezet.

Het ongeval gebeurde op de kruising bij de De Opril. Mede hierdoor kon een brandweerman snel eerste hulp verlenen. De jonge dame raakte zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto bleef fysiek ongedeerd, maar was mentaal erg aangeslagen. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Uit onderzoek moet blijken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten