Vrachtwagen raakt van de weg door uitwijkmanoeuvre, N457 Waddinxveen

Waddinxveen – Op de N457 bij Waddinxveen is vanmorgen een vrachtwagen van de weg geraakt. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Het ongeval vond even voor 5.30 uur plaats. De chauffeur verklaarde dat hij moest uitwijken, de vrachtwagen kwam hierdoor deels in de sloot terecht. Na het ongeval werd er een rijstrook afgesloten en dat leverde behoorlijk wat verkeershinder op. Tijdens de berging is de N457 volledig afgesloten geweest.

Foto’s Ingezonden

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten