Chauffeur gewond na het belanden in de sloot aan de Julianastraat in Moerkapelle || Update berging

MOERKAPELLE – Op donderdagochtend is een vrachtwagen in de sloot beland langs de Julianastraat in Moerkapelle. De chauffeur kon zelf niet meer uit de gekantelde truck komen en is uiteindelijk door de brandweer eruit gehaald.

Een agent kon vertellen dat in de bocht, vlak voor de splitsing met de Waddinxveense straten Onderweg en Zesde Tochtweg, de vrachtwagen en personenauto’s elkaar moesten passeren. Hierbij is de combinatie, geladen met peper, in de berm terechtgekomen en is hierop weggezakt. De chauffeur liep onder andere een hoofdwond op aan dit ongeval en is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Bergingsbedrijf BCU is een groot gedeelte van de dag bezig geweest om het voertuig te kunnen bergen. De weg was hierdoor ook al die tijd dicht. De peper, met een waarde van € 100.000 is eerst uit de trailer gehaald zodat het gevaarte getakeld kon worden.

Op donderdag kon de complete berging niet afgerond worden. Op vrijdag gaat men verder om de sloot leeg te pompen. Dit is mede om ecologische redenen.

Foto’s: o.a. Rens den Oude & Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten