Inzittenden nemen de benen na eenzijdig ongeval op de A4

Rijpwetering / Oud Ade – Op de Rijksweg A4 nabij Rijpwetering heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte meerdere personen gewond.

Het ongeval gebeurde rond 0.20 uur in de richting van Amsterdam. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en raakte in een slip, vervolgens botste het tegen de vangrail waarna de auto tot stilstand kwam. Na het ongeval gingen alle vier de inzittende er vandoor. Twee daarvan, waaronder de vermoedelijke bestuurder, konden door de politie van de snelweg geplukt worden. Beide raakte gewond en moesten per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.

De twee andere inzittenden zijn de A4 over gestoken en werden door de hondenbrigade van de politie aangetroffen bij het Ghoybos in Oud Ade, beide zijn ter plekke onderzocht door de ambulancedienst.

In de auto werd een grote hoeveelheid sterke drank aangetroffen, of de bestuurder alcohol genuttigd had wordt onderzocht.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten