Persoon gereanimeerd na te water raken met scootmobiel

Leiden – Op het Korte Vlietpad in Leiden is vanmorgen een bestuurder van een scootmobiel te water geraakt. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, onder andere een traumahelikopter kwam naar het incident.

Even voor 11.00 uur reed de bestuurder met scootmobiel de Korte Vliet in. Omstanders grepen in en haalden het slachtoffer uit het water. Het is onbekend hoe lang hij/zij er toen al lag. Drie ambulances, een traumahelikopter en meerdere politie eenheden kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is lange tijd gereanimeerd en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie gaat onderzoek doen naar hoe het incident plaats heeft kunnen vinden.

Foto’s Jelle Corstens

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten