Drukte bij coffeeshops vanwege sluiting ivm Coronavirus

Regio – Bij vele coffeeshops in het land was het tussen 17.30 en 18.00 zeer druk vanwege de sluiting vanwege het coronavirus.

Rond 17.30 uur werd bij een persconferentie bekend dat alle horeca, maar ook coffeeshops vanaf 18.00 de deuren moest sluiten. Dit zorgde ervoor dat vele mensen snel naar de shops zijn gegaan om zichzelf te voorzien van softdrugs.

In Leiden was het parate peloton van de politie aanwezig om toezicht te houden.

Foto’s Wouter Hoeben

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten