Gewonde en 23 geëvacueerden bij middelbrand aan de Goudse Fluwelensingel

GOUDA – In de nacht van woensdag op donderdag is er brand uitgebroken in een kamer van een zorginstelling aan de Fluwelensingel in Gouda. Hier werd opgeschaald naar middelbrand. Ook was er een gewonde die, onder begeleiding van het ter plaatse gekomen MMT, naar het ziekenhuis werd vervoerd. 23 bewoners moesten tijdelijk elders opgevangen worden.

Hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk, maar hij was wel snel onder controle. De geëvacueerde bewoners werden in de omgeving, voornamelijk in De Hanepraij, opgevangen. Nadat het pand was geventileerd, kon iedereen weer terug naar de eigen kamer. Berichten over eventuele andere gewonden zijn er niet.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten