Twee scooters botsen op elkaar op de Brugweg te Waddinxveen: twee gewonden

WADDINXVEEN – Op vrijdagavond is er een ongeval gebeurd op de Brugweg in Waddinxveen. Twee scooters klapten nagenoeg frontaal op elkaar. Beide bestuurders raakten hierbij gewond en ook het MMT werd opgeroepen.

De lifeliner vloog over, maar bleek toen niet meer nodig en werd het MMT afgemeld. Beide bestuurders zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waarvan één met spoed. De Brugweg werd na het ongeval afgesloten. De politie zal via de VOA onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rob de Jong & Thomas van Kekem


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten