Verdachte op de vlucht na overval op tankstation BP in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op vrijdagochtend is er een overval gepleegd op een BP tankstation aan de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen. De verdachte sloeg op de vlucht waarop de politie op zoek ging naar de man.

De politie vroeg o.a. via Twitter om uit te kijken naar een man van 25/30 jaar oud, 1.70/1.75 m lang, in het zwart gekleed, een zwarte muts en een sjaal. Helaas kon hij (vooralsnog) niet worden aangehouden. De politie heeft onderzoek verricht bij het tankstation en is op zoek naar informatie van eventuele getuigen.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten