Twee voertuigen in brand op de Leeuwerikstraat in Gouda

GOUDA – In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand aan het Uiverplein in Gouda. Deze locatie bleek niet te kloppen, maar in de daarnaast gelegen Leeuwerikstraat bleken twee auto’s in brand te staan.

Het ging om een personenauto en een bestelbus, welke naast elkaar geparkeerd stonden. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat beide voertuigen aanzienlijke schade opliepen. Ze zijn dezelfde nacht nog door een berger meegenomen. De oorzaak van de brand is nog onbekend, hier zal onderzoek naar gedaan gaan worden.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten