Ongeval op de N219 na rommel op de rijbaan

ZEVENHUIZEN – Op de N219 bij Zevenhuizen lagen op maandagmiddag platen op de weg. Reden voor de provincie om deze weg te halen. Op het moment dat de provinciemedewerker het verkeer liet stoppen om deze platen weg te halen, was er een bestuurder die dit te laat in de gaten had. Hij kon niet meer op tijd remmen en probeerde nog uit te wijken, maar dat was te laat en raakte hij zijn voorligger.

De bestuurder van de bestelbus had hierop nekklachten en werd door de toegesnelde ambulancemedewerkers nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Vanwege het ongeval werd er één rijstrook afgesloten en moest het verkeer om en om rijden, wat leidde tot een file in beide richtingen. Nadat de berger beide voertuigen had meegenomen, kon de weg weer vrijgegeven worden.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten