Snorscooter aangereden door auto op de Tweede Bloksweg in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op maandagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Tweede Bloksweg / Oude Dreef in Waddinxveen. Hierbij werd een snorscooter aangereden door een auto.

De bestuurder van de tweewieler had last van zijn been en werd in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Zijn voertuig werd gestald bij de Hoodie Dier XL, het bedrijf waar het ongeval voor de deur gebeurde. De automobilist kon zelf weer verder met zijn beschadigde auto. De oorzaak ligt hoogstwaarschijnlijk in een voorrangsfout.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten