A12 tijdelijk dicht na een autobrand bij Nieuwerbrug

NIEUWERBRUG – Een autobrand was op dinsdagmiddag de reden dat de A12 tussen Bodegraven en Nieuwerbrug dicht was. Het voertuig brandde hierbij volledig uit.

Vanwege de rook moest de weg tijdelijk helemaal dicht. Nadat deze minder was, konden er twee van de vier rijstroken vrijgegeven worden. Een berger heeft het wrak meegenomen, waarna de snelweg schoongemaakt kon worden. Hierop kon de gehele weg worden vrijgegeven. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk een technisch mankement.

Foto’s ingezonden via Whats’app

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten