Te kort door de bocht in Leimuiden eindigt ondersteboven

LEIMUIDEN – Op donderdagmiddag wilde een automobilist met zijn voertuig vanaf de Burgemeester Bakhuizenlaan de Oosterweg in Leimuiden op draaien. Echter nam hij de bocht te kort en raakte daarop een schrikblok. Het resultaat was dat het voertuig op zijn kop belandde.

Ondanks de klap liep de bestuurder geen letsel op. Een berger heeft de auto op zijn wielen gezet en vervolgens meegenomen.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten